Webdesign bureau Haarlem & omstreken

Heb je een eigen bedrijf of ben je bezig met het opstarten van een nieuw bedrijf in de regio Haarlem en wil je opvallen tegenover jouw concurrenten? Dan zit je bij ons goed. Bij ons kan je een WordPress website laten maken die voldoet aan jouw eisen en dit tegen de juiste prijs.

Wij werken vanuit de gedachten van de klant. De klant heeft het idee wat hij/zij wil en wij zetten dit om in techniek. Hier komt meestal wel nog wat advies van ons bij kijken, om de bezoekers van de website zoveel mogelijk te triggeren tot een actie op de website. Vanuit de bouw houden wij al deels rekening met de vindbaarheid van de website, maar mocht je er toch voor willen kiezen om alles uit je website te halen wat er in ziet, kun je ons ook inzetten voor Online Marketing. Wij zorgen er dan voor dat jouw website gevonden wordt op de juiste termen, voor de juiste doelgroep en de juiste prijs.

WordPress website laten maken Haarlem

PixelJoy is een webdesign bureau gevestigd in Haarlem, maar actief in onder andere Haarlem. Onze diensten bieden wij aan door heel Nederland dus ook voor het laten maken van een website in Haarlem. Wij richten ons op de startende en bestaande ondernemingen die niet te veel willen betalen voor het laten maken van een website. Onze websites worden gemaakt in het CMS WordPress, en we bouwen deze door middel van een in de basis opgezet template. Dit template kunnen we dan gemakkelijk ombouwen naar de wensen van onze klanten. Hierdoor kunnen wij voor een schappelijke prijs een website maken. Daarnaast vonden wij het belangrijk dat onze klanten ook zelf overweg kunnen met de website. Vandaar dat onze keuze is gevallen op het klant vriendelijke systeem WordPress

Ben je geïnteresseerd?

Wil jij een nieuwe website laten maken en ben jij opzoek naar een webdesign bureau bij jou in de regio? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Start typing and press Enter to search

PixelJoy - Webdesign Bureau Haarlem - Website laten maken en vindbaar zijn in GooglePixelJoy - Webdesign Haarlem - Rijschool Website Laten Maken