Rijschool website laten maken

Wil jij een rijschool website laten maken?

Meer leerlingen aanspreken en een hoger aanvraag percentage behalen? Dan zit je bij ons goed. Wij van PixelJoy helpen je hier graag bij. Een professioneel webdesign, geoptimaliseerd voor Google en goed vindbaar in de zoekmachines. Dit zijn een van de punten waardoor wij ervoor zorgen dat jouw rijschool eruit springt tegenover jouw concurrenten. Dit is tevens van groot belang, aangezien de concurrentie onder rijscholen zeer hoog is. Daarnaast kunnen wij ook de social media voor je inregelen, want tegenwoordig zijn al jouw potentiële leerlingen actief via social media. Het zou daarom zonde zijn als je dit kanaal achterwegen zou laten.

Tarieven en pakketten

Alle leerlingen die op je website terecht gaan komen willen uiteraard zoveel mogelijk informatie verzamelen voordat zij zich zullen gaan inschrijven. Wij vinden het daarom van belang dat de leerling snel en gemakkelijk zijn weg op de website kan vinden en d.m.v. mooi gepresenteerde prijspakketten. Denk hierbij aan het in één opslag tonen van de pakket informatie, aantal lessen, prijs en aanvraag knop.

Beheer in eigen hand

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zelf ook met de website over weg kunnen. Daarom zijn alle websites die wij bouwen, gebouwd in het CSM systeem WordPress. Zodra de website gebouwd is zullen wij een account voor je aanmaken en een uitleg geven van hoe de website werkt, zodat je zelf uiteindelijk aan de slag kunt met de website. Denk hierbij aan het aanpassen van je prijzen, teksten op de pagina’s, het toevoegen van pagina’s, etc.

Ben je geïnteresseerd?

Kortom, ben jij geïnteresseerd en wil jij een rijschool website laten maken? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Start typing and press Enter to search

PixelJoy - Webdesign Haarlem & omstrekenPixelJoy - Webdesign Haarlem - Zoekmachine Optimalisatie