Website laten maken en vindbaar zijn in Google

Website laten maken en vindbaar zijn in Google

Wil jij een website laten maken en goed gevonden worden in de zoekmachines? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij bouwen van basis af al een SEO vriendelijke website, maar daarnaast kan je er ook nog voor kiezen om door ons de online marketing te laten verzorgen. Wij zorgen ervoor dat door middel van de optimalisatie die wij voor jou doorvoeren, jouw doelen ook daadwerkelijk bereikt gaan worden.

Wat is SEO en wat is SEA

SEO, oftewel search engine optimisation, is voor velen iets ongrijpbaars. Je hebt een professionele website, en nu? Kunnen potentiële klanten jouw wel goed vinden? Die kans is klein… maar geen paniek. Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) gaan wij hiervoor zorgen!

SEA of search engine advertising, is dé manier om een snelle omzetstijging te realiseren. Meer leads of sales? Als gecertificeerde Google Ads specialisten hebben wij alle kennis in huis voor het opzetten en optimaliseren van jouw search, shopping of remarketing campagnes!

Waarom is een website zo belangrijk?

Een website is het visitekaartje voor jouw bedrijf. Hiermee laat je jouw potentiële klanten zien waar jij goed in bent en waarom ze voor jouw moeten kiezen, en dus niet voor je concurrent. Het is wel van belang dat de website d.m.v. de juiste techniek en kennis wordt gebouwd met in de basis gedacht “vindbaar zijn in Google”. Je hebt er namelijk niks aan als niet niet goed gevonden wordt in de zoekmachines. Daarnaast zijn alle websites die wij maken compleet responsive. Dit houdt in dat de websites beschikbaar zijn voor alle beschikbare apparaten, denk aan mobiel, tablet, laptop en desktop.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd en zou jij ook graag een nieuwe website willen laten maken? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijven een offerte aan.

Start typing and press Enter to search

PixelJoy - Webdesign Haarlem & omstreken