Website laten Maken

Uw website laten maken.

Wilt u een website laten maken voor een lage prijs die er toch professioneel uitziet en goed vindbaar is in de zoekmachines? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u een website laten maken naar eigen smaak en keuze. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 90 website thema’s en wij kunnen dat voor u ombouwen naar uw eigen huisstijl. Ook richten wij u hele website in zoals u wilt, de pagina’s, contact formulier, responsive enz. Bij ons kunt u uw website laten maken voor een lage prijs die ook nog eens wordt geoptimaliseerd voor Google, zodat u beter gevonden zal worden en dus meer bezoekers krijgt. Wij maken ook voor u de juiste Keyword analyse zodat u zelf uw teksten kunt schrijven met uw keywords. Hierdoor zal u ook beter gerankt worden in de zoekmachines

CMS ( content management systeem )

Wij gaan te werk met het CMS WordPress. Wij hebben voor dit CMS gekozen omdat het zeer makkelijk en snel te begrijpen is en wij op onze opleiding hier veel mee gewerkt hebben en er ervaring mee hebben. Ook hebben wij hiervoor gekozen omdat de klant heet snel en gemakkelijk zijn eigen pagina’s kan toevoegen met plaatjes en filmpjes. Het is net alsof je een brief of een email schrijft.

Google

U denkt nu vast, waarom Google? Daar hebben wij een goed en simpel antwoord op. Zonder Google wordt u niet gevonden. Google is namelijk de meest grote zoekmachine van de hele wereld. Dagelijks komen er meer dan 5,922,000,000 bezoekers via Google op hun bestemming. Daarom is het belangrijk dat uw website goed geoptimaliseerd is en dat u teksten gaat schrijven door middel van uw keyword analyse. Door veel Google vriendelijke teksten te schrijven, zult u beter gerankt worden in Google. Dus wacht niet langer. Kom bij ons een website laten maken voor een lage prijs maar toch professioneel. Neem nu contact met ons op of vraag een offerte aan!

PixelJoy Webdesign Haarlem WordPress Website laten maken

Start typing and press Enter to search