Promotiemateriaal op maat

Professioneel en snel je promotiemateriaal?

Wil jij jouw bedrijf in de schijnwerpers zetten, maar heb je zelf daar niet de kennis en kunde voor? Heb je al eens gedacht aan het promoten d.m.v. het laten maken van flyers, posters, visitekaartjes etc.? Promotiemateriaal helpt jouw bij het sterker maken van bijvoorbeeld je verhaal of uitstraling. Deze middelen geven je namelijk de mogelijkheid om jouw potentiële klanten iets fysieks mee te geven. Het is namelijk bewezen dat ze je dan sneller zullen contacten dan dat je ze niks geeft behalve wat mondelinge informatie.  Hierdoor zal de kans groter zijn op het binnen halen van jouw nieuwe klanten.

Naast het designen van de mooiste offline marketing materialen, kunnen we deze uiteraard ook voor je laten drukken bij onze partner drukwerkdeal. Het voordeel hiervan is dat je minder betaalt voor de drukkosten, aangezien wij hier partner kortingen voor hebben.

Vele klanten hebben wij al blij mogen maken met het doorvoeren van hun huidige huisstijl naar de juiste offline tools om hun doelgroep aan te kunnen spreken. Heb je geen huisstijl, of ben je niet tevreden over je huidige huisstijl? Dat is geen probleem, we helpen je hier graag mee.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en de kosten hiervan? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Start typing and press Enter to search