Professionele website laten maken

 Professionele Website

Altijd al een eigen professionele website gewild? Dan bent u bij ons goed. Wij bouwen voor u een complete website die ook nog eens goed gevonden wordt in Google. Tevens is een website een van de belangrijkste investeringen in uw bedrijf, omdat uw bezoekers direct een beeld van u krijgen. Als dit beeld goed wordt uitgewerkt, zult meer online aanvragen genereren.

Webhosting

Wij zorgen voor de juiste en goedkoopste Webhosting voor uw website. Bij ons kunt u uw website stallen vanaf slechts €19,95 per maand. Hierbij krijgt u standaard PHP 5, MySQL 5, cPanel, 85 gratis scripts en Onbeperkt e-mail accounts. U kunt ook nog kiezen tussen de webruimtes en dataverkeer. Let op hiervan verschillen de prijzen, de diensten die wij verkopen zijn:

Starter

  • 3 GB webruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • 1 GB werkgeheugen

Business

  • 100 GB webruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • 3 GB werkgeheugen

Webmaster

  • Onbeperkt webruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
  • 6 GB werkgeheugen

Voor elke wens wordt er een op maat gemaakte offerte binnen 24 uur verstuurd naar uw mailbox. Hierin staan de wensen beschreven zoals u ze voor u ziet, met de uiteindelijke prijsopgave. Zo weet van te voren u duidelijk waar u aan toe bent. Mochten u uw wensen van de website veranderen tijdens de ontwikkeling, dan hoort u duidelijk van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Dit doen wij om verrassingen achteraf te voorkomen.

Wij bouwen u website met het CMS WordPress, waardoor u na het leveren van de website zelf gemakkelijk uw website kunt onderhouden en pagina’s en berichten toe kan voegen. Mocht u dit uit handen willen geven aan ons, hebben wij een aantal leuken onderhoud pakketen waar u uit kunt kiezen, deze bekijkt u hier.

Ook krijgt u bij uw website formulieren mee geleverd. Door middel van deze formulieren kunt u uw bezoekers hun gegevens laten invullen bijvoorbeeld als ze contact met u op willen nemen of een offerte willen aanvragen.

Bij ons krijgt u als niet veel andere webdesign bureau’s onbeperkt aantal pagina’s. Bij de meeste webdesign bureau’s heeft u slechts de mogelijkheid om 10 pagina’s af te nemen. Bij ons kunt u zelf zoveel pagina’s als u wil toevoegen.

Door middel van een keyword analyse kunt u teksten schrijven waardoor uw website/bedrijf beter gevonden zult worden. Deze analyse maken wij voor u met daarin relevant zoekwoorden voor uw bedrijf. Deze zoekwoorden baseren wij op de aantal zoekopdrachten per maand, boven de 200 zoekopdrachten per maand vinden wij dat dit voor uw bedrijf relevant is en zullen wij die in de keyword analyse zetten.

Bij ons krijgt u altijd de beste service en wij staan altijd voor u klaar. Heeft u problemen met uw website of heeft u hulp of tips nodig u kunt altijd bij ons terecht. Ook krijgt u bij ons 1 keer een gratis onderhoud aan uw website. Bent u geïnteresseerd en wilt u een professionele website afnemen? Neem dan nu contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Start typing and press Enter to search