Het MKB website pakket

Alles is 1 pakket

Heb je een bedrijf, maar niet de kennis om online succes te hebben? Wij helpen jou hier graag. Met onze kennis zorgen wij voor alles wat je nodig hebt om online succes te hebben. Alle elementen die je hiervoor nodig hebt, hebben wij samen gestopt in één pakket, om de kosten hiervan beperkt te houden. Weten wat er allemaal in dit pakket zit? Lees dan hieronder verder, of neem contact met ons op.

Webhosting

Hosting afgestemd op uw wensen en prestaties van uw website. Dit kan bij ons al vanaf €90,- per jaar. Onderstaande gegevens kunnen ook uitgebreid worden.

Webhosting pakket

  • 3 GB webruimte (extra snel dankzij SSD)
  • Onbeperkt dataverkeer
  • Onbeperkt subdomeinen
  • Onbeperkt aantal databases
  • Onbeperkt aantal mailboxen

Website & Webshop ontwikkeling

Wij bouwen onze websites vanaf een design die we vooraf op maat voor u hebben ontworpen. Dit design wordt volledig afgestemd op uw wensen en eisen. Zo weet u vooraf hoe de website eruit komt te zien en wat u kunt verwachten. Mocht u bij het design tevreden zijn, dan zullen wij het gaan realiseren in een echte website. Mochten uw wensen toch nog veranderen tijdens de ontwikkeling, dan geven wij duidelijk aan of deze wensen te realiseren zijn en of daar nog enige kosten aan verbonden zijn. Dit doen wij om verassingen achteraf te voorkomen en onze service optimaal te houden.

Logo ontwerp

Uw eigen logo uitdenken en ontwerpen is een van de lastigste onderdelen van het starten van een onderneming. Daarom is dit een van onze diensten binnen het MKB-pakket om dit uit handen te nemen. Het enige wat u hoeft te doen, is te zoeken naar inspiratie en lekker achteruit te gaan zitten in uw stoel, en wij doen de rest.

Huisstijl ontwerp

De juiste huisstijl is natuurlijk ook een belangrijk aspect voor uw bedrijf. Het staat namelijk een stuk professioneler als u overal dezelfde huisstijl gebruikt dan dat alles er heel anders uitziet. Denk hieraan aan het lettertype, kleuren, kleurgebruik enzovoort. Ook is de juiste huisstijl belangrijk voor bijvoorbeeld een tandartspraktijk. Zij gebruiken in de meeste gevallen een frisse huisstijl met de kleuren wit, lichtblauw en blauw en daarbij een duidelijke en strak lettertype.

Keyword analyse

Door middel van een keyword analyse kunt u teksten schrijven waardoor uw website/bedrijf beter gevonden zult worden. Deze analyse maken wij voor u met daarin relevant zoekwoorden voor uw bedrijf. Deze zoekwoorden baseren wij op de aantal zoekopdrachten per maand. Boven de 200 zoekopdrachten per maand lijkt ons een relevante zoekopdracht voor uw bedrijf. Dit zoekwoord zult u dan ook terug vinden in de gemaakte analyse.

Reclame drukwerk

Als dat alles al niet genoeg was, hebben wij er ook voor gekozen om voor u een ontwerp te maken voor uw flyers en visitekaartjes. Deze worden op maat voor u ontworpen en tot slot voor u bedrukt in de volgende oplagen:
– Flyers 1000 stuks
– Visitekaartjes 500 stuks

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd in het MKB website pakket en wilt u er zelf ook een? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

PixelJoy Webdesign Haarlem MKB Website Pakket

Start typing and press Enter to search