Flyers laten maken

Folder, visitekaartje of flyer laten maken

Een folder, poster en een flyer de zijn ideale marketing- en communicatiemiddelen om uw doel en product over te brengen naar uw doelgroep. U wilt bijvoorbeeld door middel van een Folder snel en gemakkelijk uw collectie tentoonstellen, door middel van een flyer uw diensten aanbieden of door een visitekaartje je gegevens weg geven.

Specialist nodig?

Bent u opzoek naar een gespecialiseerd bedrijf die dit voor u kunt doen tegen lage kosten? Zoek dan niet verder! Bij PixelJoy bent u namelijk aan het juiste adres. Wij hebben als eerst met u een vrijblijvend gesprek, zodat u op uw gemak kunt vertellen wat uw wensen zijn en uw doel van de flyer, visitekaartje of folder. Wij helpen u hier uiteraard mee door middel van schetsen en beelden. Ook kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van een gekocht template. De prijzen worden gemaakt op basis van uw wensen, denk hierbij aan de specificaties van het drukwerk (Dubbelzijdig, in kleur, aantal etc.).

Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd, en wilt u zelf ook een visitekaartje, folder of flyer laten maken? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

PixelJoy Webdesign Haarlem Flyer laten maken PixelJoy

Start typing and press Enter to search